«Λυγίζει» η Μυριέλλα Κουρεντή για τον θάνατο του Δάνη Κατρανίδη: «Πέρασες στην αιωνιότητα»

"Θα ήθελα να ζητήσω από όποιον θέλει να κάνει μια προσευχή για την ψυχή του, να έχει καλό ταξίδι" δηλώνει η Μυριέλλα Κουρεντή.

Συγκλονισμένη φαίνεται πως είναι η Μυριέλλα Κουρεντή με την είδηση του θανάτου του καλού της συναδέλφου, Δάνη Κατρανίδη ο οποίος και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών. Γι’ αυτό και η νεαρή ηθοποιός προχώρησε σε μια ασυνήθιστη για τα δικά της δεδομένα, όπως η ίδια γνωστοποιεί στα social media, κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο σκέψεις για τον Δάνη που γνώρισε, έζησε και σήμερα καλείται να αποχαιρετήσει για πάντα.

«Σπάνια ανεβάζω για ανθρώπους που φεύγουν… Αλλά ήθελα να μοιραστώ με όποιον είναι εκεί έξω ότι εκτός από καταπληκτικός άνθρωπος ήταν και ένας από ΄τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει».

«Και να ζητήσω από όποιον θέλει να κάνει μια προσευχή για την ψυχή του, να έχει καλό ταξίδι» γράφει χαρακτηριστικά, με τρυφερότητα, η Μυριέλλα Κουρεντή σε αυτό τον δύσκολο αποχαιρετισμό στον Δάνη Κατρανίδη με την ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πέρασες στην αιωνιότητα. Καλό ταξίδι υπέροχε μας Δάνη».