«Λύγισε» η Ναταλί Κάκκαβα για τη συναισθηματική κακοποίηση: «Δεν θέλω να νιώθει κανείς μόνος, αντισταθείτε»

Ναταλί Κάκκαβα

"Συναισθηματική κακοποίηση… Πόσοι την έχετε βιώσει; Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις" εξομολογείται η Ναταλί Κάκκαβα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε να εκφραστεί η Ναταλί Κάκκαβα, το απόγευμα της Παρασκευής, για την συναισθηματική κακοποίηση με την οποία και η ίδια ήρθε αντιμέτωπη στο πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα, κατά τη ροή του αποσπάσματος, η όμορφη παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση ξεσπώντας σε δάκρυα

Ειδικότερα, η Ναταλί Κάκκαβα μοιράστηκε δυο λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους στο βίντεο που ανήρτησε στο προφίλ της και το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα. «Συναισθηματική κακοποίηση… Πόσοι την έχετε βιώσει; Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις».

«Είμαι ευγνώμων πραγματικά που έχω δίπλα μου την οικογένεια μου, τον άντρα μου και τα παιδιά μου που μου δίνουν τεράστια δύναμη, τους φίλους μου που πλέον είναι σαν οικογένεια. Σκέφτομαι όμως πως υπάρχουν άνθρωποι, που μπορεί να είναι μόνοι τους. Και να νιώθουν απόγνωση».

«Γι’ αυτό ήθελα να μοιραστώ αυτό το βίντεο μαζί σας, γιατί δεν θέλω να νιώθει κανείς μόνος του. Αντισταθείτε..» καταλήγει η Ναταλί Κάκκαβα σε αυτή τη νέα, φορτισμένη συναισθηματικά, ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής.