Λουκία Παπαδάκη: «Δεν με πολυσκοτίζει η τηλεθέαση»

Λουκία Παπαδάκη

"Η αγάπη του κόσμου, αυτά που μας λένε, η χαρά του επαίνου, της αδημονίας μιλούν από μόνα τους" εξηγεί η Λουκία Παπαδάκη.

Στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου μίλησε η Λουκία Παπαδάκη αυτή την εβδομάδα. Η αγαπημένη μας ηθοποιός αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, τόσο στα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της καθημερινής σειράς «Ηλέκτρα» στην ΕΡΤ αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης.

Βρίσκεστε στα γυρίσματα του 2ου κύκλου για την παραγωγή Ηλέκτρα;

Από τις 24 Ιουνίου έχουμε ξεκινήσει, θα σταματήσουμε για λίγο τον Αύγουστο και μετά θα συνεχίσουμε ξανά. Ξεκινώντας αυτή τη δουλειά, δύσκολη όπως όλες οι σειρές εποχής, ξέραμε ότι έχουμε εξαιρετικό πρωτότυπο σενάριο με πολύ σωστά ελληνικά, αδιάλειπτη δράση, υπέροχους χαρακτήρες. Ξεκινήσαμε με πάθος και αγωνία, δεν περιμέναμε ότι ο κόσμος θα αγαπήσει τόσο πολύ αυτή την παραγωγή. Ξαφνιαστήκαμε γιατί τα νούμερα που κάνει η «Ηλέκτρα» είναι ζηλευτά.

Σας αφορά η τηλεθέαση;

Δεν με «πολυσκοτίζει»! Η αγάπη του κόσμου, αυτά που μας λένε, η χαρά του επαίνου, της αδημονίας μιλούν από μόνα τους.

Δώστε μας μια μικρή γεύση για τη δεύτερη σεζόν.

Θα πω ότι ξαφνιαζόμαστε ακόμη κι εμείς, είναι σοκαριστικές οι αλλαγές και οι εξελίξεις. Μπαίνουν ενδιαφέροντες χαρακτήρες, συμβαίνουν «μεταλλάξεις» σε κάποιους από τους υπαρκτούς ρόλους, βλέπουμε τα δύο άκρα και τους ήρωες να φτάνουν στο σημείο μηδέν. Θα ακολουθήσουν τον χειρότερο τους ευατό και αυτό θα φέρει πολλές ανατροπές.