Zappit

Liam Payne – Ξεσπά η μητέρα του παιδιού του: «Δώστε του τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει»

Διαβάστε περισσότερα...

Ξέσπασε εναντίον των media η πρώην σύντροφος του Liam Payne, του τραγουδιστή των One Direction, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήδηξε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου. Η Cheryl Cole και ο Liam Payne υπήρξαν ζευγάρι από το 2016 έως το 2018 και είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Μπερ.

«Καθώς προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό το συγκλονιστικό γεγονός και να επεξεργαστώ τη δική μου θλίψη σε αυτή την απερίγραπτα οδυνηρή στιγμή, θα ήθελα να υπενθυμίσω ευγενικά σε όλους ότι χάσαμε έναν άνθρωπο.

Ο Λίαμ δεν ήταν μόνο ένας ποπ σταρ και μια διασημότητα, ήταν ένας γιος, ένας αδελφός, ένας θείος, ένας αγαπημένος φίλος και ένας πατέρας για τον 7χρονο γιο μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα του.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο το πνεύμα μου είναι ότι μια μέρα ο Μπερ θα έχει πρόσβαση στις αποτρόπαιες αναφορές και την εκμετάλλευση από τα μέσα ενημέρωσης που είδαμε τις τελευταίες δύο ημέρες. Μου ραγίζει ακόμα περισσότερο την καρδιά το γεγονός ότι δεν μπορώ να τον προστατεύσω από αυτό στο μέλλον του.

Σας ικετεύω να σκεφτείτε ποια είναι η χρησιμότητα κάποιων από αυτές τις αναφορές, εκτός από το να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά σε όλους όσους έμειναν πίσω να μαζέψουν τα κομμάτια. Πριν αφήσετε σχόλια ή κάνετε βίντεο, αναρωτηθείτε αν θα θέλατε να τα διαβάσει το ίδιο σας το παιδί ή η οικογένειά σας.

Παρακαλώ δώστε στον Liam τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά τον θάνατό του για να αναπαυθεί επιτέλους με λίγη ηρεμία», έγραψε στην ανάρτησή της η Cheryl Cole για τον αδικοχαμένο, Liam Payne, συνοδεύοντάς τη με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του ίδιου και του γιου τους.