Λένα Δροσάκη: Ποζάρει ανέμελη με ολόσωμο μαγιό και σαγηνεύει κάθε φαντασία

Λένα Δροσάκη

"Ο παράδεισος είναι μια κατάσταση του νου" μας υπενθυμίζει η Λένα Δροσάκη!

Το καλοκαίρι της στον μέγιστο βαθμό φροντίζει να απολαμβάνει η Λένα Δροσάκη όπως άλλωστε διακρίνουμε και στο πλήθος των δημοσιεύσεων που μοιράζεται στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, ορισμένες φορές, η όμορφη πρωταγωνίστρια αρέσκεται να ποζάρει με μαγιό κερδίζοντας με ευκολία τα βλέμματα!

Κάτι τέτοιο συνέβη λοιπόν και πριν από λίγες ώρες με τη νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό. Ειδικότερα, ύστερα από μια απαιτητική σεζόν όπου και πρωταγωνίστησε στο σίριαλ «Πρώτος από εμάς» του ΑΝΤ1, η Λένα Δροσάκη θέλησε να δώσει μια δροσερή γεύση από την Κρήτη όπου και βρίσκεται αυτές τις ημέρες.

Έτσι, σε μια σειρά από εικόνες, παρακολουθούμε την ηθοποιό να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της φορώντας ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό πλάι στην πισίνα. «Ο παράδεισος είναι μια κατάσταση του νου» μας υπενθυμίζει, σε μια από τις λεζάντες, η Λένα Δροσάκη.

Τα likes και τα θερμά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, δε, ήρθαν εύλογα βροχή και το καλοκαίρι για την εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια συνεχίζεται…