Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Το λαμπάκι της Ελένης Μενεγάκη δεν θα σβήσει ποτέ»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Ακόμα κι αν τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί σημείο αναφοράς στην τηλεόραση, παραμένει φάρος" διευκρινίζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Αστέρη Κασιμάτη με αφορμή το καθημερινό μαγκαζίνο που παρουσιάζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κλήθηκε να εκφέρει την προσωπική του άποψη τόσο για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την καθημερινή ζώνη όσο και για το τηλεοπτικό διαζύγιο της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Πως βλέπεις την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει ύστερα από τόσα χρόνια από την καθημερινή ζώνη;

Το λαμπάκι της Ελένης δεν θα σβήσει ποτέ. Το on και το off στο λαμπάκι της μπορεί να το κάνει ό,τι θέλει. Είναι μια προσωπικότητα πολύ φωτεινή. Ακόμα κι αν τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί σημείο αναφοράς στην τηλεόραση, παραμένει φάρος. Την παραδέχεσαι, ακόμα κι αν δεν την παρακολουθείς. Η Ελένη είναι μια γυναίκα που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Είναι μοναδική στην τηλεόραση.

Η Μαρία Αναστασοπούλου τελικά έφυγε από τον ΑΝΤ1, αν και ο Γιώργος Παπαδάκης την είχε χρίσει διάδοχο του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Αλλά δεν την έκανε διάδοχο του σε αυτά τα δυο χρόνια. Για να έφυγε, θα ένιωσε ότι το παραπάνω βήμα θα το κάνει αλλού. Οπότε γύρισε πίσω στην οικογένεια της, στο σπίτι της, όπου ήταν δώδεκα χρόνια. Η Μαρία είναι πολύ ικανή δημοσιογράφος. Τη θαυμάζω και τη χαίρομαι που επιστρέφει στον ΣΚΑΪ.