Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Πλέον δεν έχω καμία δικαιολογία να μην κάνω καλά την παρουσίαση»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Τώρα είμαι σίγουρος ότι είμαι έτοιμος, μετά από χρόνια εμπειρίας" εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στο ένθετο Τύπος Tv και τη Κατερίνα Θεοδωροπούλου για την καθημερινή εκπομπή Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής εξήγησε γιατί νιώθει τώρα πιο έτοιμος από ποτέ αλλά και πως δέχεται τις κριτικές.

Τα τελευταία χρόνια φλερτάρεις και σε φλερτάρουν για τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή. Νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου;

Κουβέντες είχαν ξαναγίνει αρκετές φορές, πάντα όμως κάτι γινόταν και «στράβωνε». Το αποδεχόμουν γιατί ξέρω ποια είναι η φύση της δουλειάς. Χάρηκα, λοιπόν, και – όσο περίεργο κι αν ακούγεται – χάρηκα που ήρθε τώρα αυτή η πρόταση. Μπορεί να νιώθουμε έτοιμοι, αλλά πολλές φορές φορές δεν είμαστε, εγώ όμως τώρα είμαι σίγουρος ότι είμαι έτοιμος, μετά από χρόνια εμπειρίας. Πλέον, δεν έχω καμία δικαιολογία να μην το κάνω καλά.

Η κριτική είναι μέρος αυτής της δουλειάς και γράφτηκαν ωραία πράγματα για εσένα. Χαμογέλασες, ανακουφίστηκες, όταν τα είδες;

Υπολογίζω πολύ τη γνώμη επαγγελματιών του χώρου, ανθρώπων με εμπειρία και πορεία. Εννοείται ότι μ’ άρεσαν και χάρηκα. Θέλω όμως να είναι αυστηροί μαζί μου γιατί είμαι κι εγώ πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου. Δεν επαναπαύομαι στιγμή, στην καθημερινή εκπομπή πρέπει να είσαι κάθε μέρα πολύ καλός.