Ξεσπά η Σίσσυ Τουμάση για τη φωτιά στην Αττική: «Πενθούμε για το μέλλον μας, ζούμε από τύχη»

Σίσσυ Τουμάση

"Σήμερα πενθούμε για όλα τα πολύτιμα που χάθηκαν κι αυτό το καλοκαίρι" δηλώνει, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Τουμάση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Σίσσυ Τουμάση να εκφράσει την βαθιά της θλίψη, πριν από λίγες ώρες, για την μεγάλη φωτιά στην Αττική. Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός που συμμετείχε στη σειρά «Προξενιό της Ιουλίας» έκανε μια ιδιαίτερη ανάλυση στο πένθος που όλοι βιώνουμε στη χώρα μας.

Ειδικότερα, όπως διαβάζουμε στην ιστορία που δημοσίευσε στα social media, η Σίσσυ Τουμάση επισημαίνει ότι «σήμερα πενθούμε για τη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις φλόγες στο Πάτημα Βριλησσίων. Για τα σπίτια που κάηκαν – όχι, δε ξαναγίνονται, όπως λένε. Για το δάσος που έγινε στάχτη».

«Για τον σκύλο που ήταν δεμένος με αλυσίδα και δεν μπόρεσε να φύγει. Για τη γάτα που περικυκλώθηκε από τη φωτιά. Για την αλεπού που λαμπάδιασε τρέχοντας ανάμεσα στα φλεγόμενα δέντρα. Για τη χελώνα που δεν κατάφερε να απομακρυνθεί. Για τα πουλιά, για τα ερπετά, για την μικροπανίδα».

«Για όλα τα πολύτιμα που χάθηκαν κι αυτό το καλοκαίρι. Για το μέλλον μας. Ζούμε από τύχη» καταλήγει η Σίσσυ Τουμάση στη νέα της ανάρτηση στα social media.