Κρινιώ Νικολάου: «Βίωσα πόλεμο στη διαδρομή, αυτό με έκανε ακόμα πιο δυνατή»

Κρινιώ Νικολάου

"Με δίδαξε να κοιτάζω πάντα μπροστά, αλλά να κοιτάζω και πίσω μου" ομολογεί, μεταξύ άλλων, η Κρινιώ Νικολάου.

Η Κρινιώ Νικολάου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα Απογευματινή με αφορμή την επερχόμενη επετειακή της συναυλία στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο. Μέσα σε όλα, δε, η έμπειρη καλλιτέχνιδα παραδέχθηκε πως δέχθηκε πόλεμο κατά τη διάρκεια της μουσικής της διαδρομής ο οποίος, όμως, την έκανε δυνατότερη.

Νιώθετε πως έχετε δεχθεί πόλεμο στη διάρκεια της μακράς πορείας σας;

Από τα πρώτα χρόνια της διαδρομής μου είχα τέτοια εμπειρία. Ήταν η αρχική συνειδητοποίηση πως αυτός ο χώρος δεν ήταν τόσο εύκολος, «αγγελικά πλασμένος», όσο νόμιζα στην αρχή. Στα επόμενα χρόνια βίωσα άλλη μια φορά κάτι παρόμοιο. Ομολογώ ότι αυτό με έκανε ακόμα πιο δυνατή! Με δίδαξε να κοιτάζω πάντα μπροστά, αλλά να κοιτάζω και πίσω μου!

Σας έχουν πλησιάσει παράγοντες, επιχειρηματίες, άνθρωποι που θα σας βοηθούσαν στην εξέλιξή σας, στην «άνοδό» σας στον χώρο σας, έναντι «ανταλλαγμάτων»;

Σχετικές συμπεριφορές υπάρχουν πολλές, αλλά το πώς θα αντιδράσει ο καθένας είναι επιλογή του. Σε τέτοιες περιπτώσεις αντέδρασα με γνώμονα τα πιστεύω μου και τις αξίες μου.