Κωστής Σαββιδάκης: «Έχω κάνει ένα γάμο, χώρισα, είμαι καλά στην υγεία μου»

Κωστής Σαββιδάκης

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα προσπαθώ να είμαι με ανθρώπους που αναπνέω καλά και το καταφέρνω», λέει ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο Κωστής Σαββιδάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το γεγονός ότι δεν απέκτησε ένα παιδί.

Ο Θεός σε έχει βοηθήσει επαγγελματικά και σου έφερε πολλά δώρα. Στην προσωπική σου ζωή πώς τα πήγες;

Έχω κάνει ένα γάμο, όταν ήμουν νεότερος, και χώρισα, είμαι καλά στην υγεία μου, είμαι καλά με τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να είναι στη ζωή μου και με έχουν επιλέξει να είμαι δίπλα τους και περνάω ωραία. Ανασαίνω κι αναπνέω καλά. Κι εκεί που ανασαίνεις κι αναπνέεις καλά, εκεί να μείνεις. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα προσπαθώ να είμαι με ανθρώπους που αναπνέω καλά και το καταφέρνω. Όταν βλέπω ότι η αναπνοή μου σταματάει και δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά, φεύγω.

Ένα παιδί δεν σκέφτηκες να αποκτήσεις ή δεν έτυχε; Δεν σου λείπει;

Όχι. Νομίζω ότι, αν ο Θεούλης ήθελε να μου δώσει παιδί, θα μου το ’δινε. Πιστεύω ότι γενικά οι άνδρες δεν μεγαλώνουμε ποτέ. Είμαστε και θα είμαστε μέχρι τα βαθιά γεράματα παιδιά, οπότε και εγωιστικά να το πάρεις, εμείς τα αγοράκια μπορεί να μην επιθυμούμε άλλο παιδί, γιατί θέλουμε να είμαστε εμείς το «παιδί» της συζύγου μας. Να νιώθουμε ότι εμείς είμαστε το μοναδικό παιδί. Αν δεν ήσασταν εσείς οι γυναίκες, να θέλετε παιδί, οι άνδρες δεν θα το πίεζαν, είναι ελάχιστοι οι άνδρες που το θέλουν.