Κόνι Μεταξά – Το συγκλονιστικό μήνυμα που έλαβε από θαυμάστρια: «Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Κόνι Μεταξά

Η απάντηση της τραγουδίστριας μέσα από το Instagram.

Το ευαίσθητο μήνυμα που έλαβε από θαυμάστριά της θέλησε να μοιραστεί η Κόνι Μεταξά. Η γνωστή τραγουδίστρια και influencer, που έχει μιλήσει ανοιχτά για το λίπωμα που έχει στο σώμα της, φαίνεται πως έδωσε δύναμη και έμπνευση σε μία νεαρή γυναίκα από τη Δράμα, όταν την παρακολούθησε σε πρόσφατη συναυλία της.

«[…] Προχθές ήμουν στο Νευροκόπι Δράμας για να σας δω. Η αλήθεια είναι ότι είχα την εντύπωση ότι είσαι λίγο ξινή μέσα από τα social. Τελικά από αυτό που είδα είσαι πάρα πολύ γλυκιά και όμορφη. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που είσαι ακομπλεξάριστη και δείχνεις αυτό που είσαι χωρίς να κρύβεσαι. Αναφέρομαι στο λίπωμα που έχεις.

Έκανα πρόσφατα σχετικά ένα παιδάκι και το σώμα μου δεν είναι το ίδιο με πριν. Έχω και κόμπλεξ φυσικά. Με έκανες να νιώσω πολύ καλά. Η αύρα σου ήταν τόσο τέλεια που τα έσβηνε όλα επάνω σου. […] Μπράβο σου για αυτό που είσαι και για τα μαθήματα που μας δίνεις», έγραφε μεταξύ άλλων το μήνυμα που έλαβε η Κόνι Μεταξά.

«Δεν ανεβάζω ποτέ μηνύματα αγάπης με θετικά λόγια που μου στέλνετε γιατί το θεωρώ προσωπικό και για τα μάτια μου μόνο. Αλλά αυτό το μήνυμα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας για να σας θυμίσω κάτι. Δεν μου είναι εύκολο να είμαι ακομπλεξάριστη και να αγαπάω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Όταν τυχαίνει να μπορώ, το μόνο σημαντικό για εμένα είναι να δίνω και σε άλλες γυναίκες και κορίτσια δύναμη να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως είναι. Όχι κάθε μέρα, αλλά όποτε μπορούν», απάντησε η Κόνι Μεταξά με δικό της Insta-story.