Κόλαφος ο Δημήτρης Αποστόλου για την Λουάνα Αλόνσο: «Το έγκλημα ήταν που δεν είχε μούσια και ταπεράτα βυζ….»

Δημήτρης Αποστόλου

"Συμπερίληψη αλά καρτ και το σιχαμένο μήνυμα έφτασε παντού" καταγγέλλει, διαδικτυακά, ο Δημήτρης Αποστόλου για την Ολυμπιάδα.

Θύελλα αντιδράσεων διεθνώς έχει προκαλέσει η εξέλιξη με την 20χρονη Παραγουανή αθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και ο Δημήτρης Αποστόλου θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη μέσα από τα social media. Για την ιστορία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Λουάνσα Αλόνσο απομακρύνθηκε  λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Ειδικότερα, η εντυπωσιακή 20χρονη αθλήτρια, η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί στα προκριματικά των 100μ. πεταλούδα, κυκλοφορούσε με ρούχα της δικής της επιλογής και όχι με τις επίσημες στολές που παρείχαν οι επικεφαλής της ομάδας της Παραγουάης. Έτσι, η Λουάνα Αλόνσο κατηγορήθηκε ότι αποσπούσε την προσοχή των άλλων αθλητών με την κοινωνικοποίησή της, με τους αξιωματούχους να ισχυρίζονται ότι δημιούργησε «ακατάλληλη ατμόσφαιρα» με τη συμπεριφορά της.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λοιπόν, ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου δημοσιεύσε δυο εικόνες της αθλήτριας της οποίες και συνόδευσε με ένα καθ’ όλα αιχμηρό κείμενο για την απομάκρυνση της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. «Η Παραγουανη κολυμβήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς λόγω απρεπούς συμπεριφοράς… Το έγκλημα της η δεξιά φωτό που δημοσίευσε με μαγιό στο κολυμβητήριο των αγώνων».

«Βασικά το έγκλημα της ήταν που δεν είχε μούσια, φορούσε τακούνια, ταπεράτα βυζιά και υποδυόταν τον τρανς Απόστολο στο μυστικό δείπνο της ανεκδιήγητης τελετής έναρξης. Συμπερίληψη αλά καρτ και το σιχαμένο μήνυμα έφτασε παντού».

«Και δεν είναι όλοι ακροδεξιοί οι κατακριτές της καρναβαλικής έναρξης προχώ φίλοι υπερασπιστές των θολών μηνυμάτων των Γάλλων… Ίσως να ‘ναι καλόγουστοι υποψιασμένοι και ανήσυχοι για ότι έρχεται με βήμα ταχύ σε στυλ ναζιστικής χήνας» καταλήγει ο Δημήτρης Αποστόλου στην ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.