Zappit

Κόλαφος η Όλγα Λαφαζάνη για την Ματούλα Ζαμάνη: «Παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ένα είδος βιασμού»

"Γιατί αυτή της η στιγμή να πρέπει να παίζει μέρα νύχτα, παντού και να την βλέπει όλο το πανελλήνιο;" αναρωτιέται η Όλγα Λαφαζάνη.

Σε μια καθ’ όλα αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε η Όλγα Λαφαζάνη με την οποία και θέλησε μέσα από τα social media να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις για τον ντόρο που προκάλεσε μια κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η όμορφη δημοσιογράφος έκανε λόγο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Λαφαζάνη δημοσίευσε μια εικόνα της ερμηνεύτριας την οποία και συνόδευσε με τα εξής λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ώρα με την κυρία Ματούλα Ζαμάνη είναι παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι θα τολμούσα να πω ένα είδος «βιασμού» από όλα τα μέσα και τα social media. Η τραγουδίστρια έκανε μια συγκεκριμένη κίνηση, σε ένα συγκεκριμένο σημείο της συναυλίας της, σε ένα συγκεκριμένο κοινό σε μια μια συγκεκριμένη κατάσταση και φόρτιση. Γιατί αυτή της η στιγμή να πρέπει να παίζει μέρα, νύχτα, παντού και να την βλέπει όλο το πανελλήνιο και αποσπασματικά μάλιστα;».

«Μόνο όσοι ήταν εκεί μπορούν να νιώσουν την δυναμική της στιγμής! Και γιατί θα πρέπει να σχολιάζεται στη συνέχεια δημόσια από τον οποιονδήποτε; Αυτό που γίνεται πλέον στις μέρες μας, που ανθρώπους τους ξεζουμίζουμε στην κυριολεξία, σαν «θέμα» και στην συνέχεια πάμε στον επόμενο είναι απάνθρωπο. Εννοείται είναι δημόσιο πρόσωπο, εννοείται θα ήξερε ότι κάποιος μπορεί να την γράφει με τον κινητό , εννοείται πως αυτός ο χώρος θέλει γερό στομάχι , αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως πρέπει να γίνουμε και λίγο περισσότερο ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».


«Από εκείνον που ανέβασε το βίντεο μέχρι και εκείνον που το σχολιάζει χωρίς καμία εν συναίσθηση του τι μπορεί να αφήσει σε έναν άνθρωπο όλος αυτός ο οδοστρωτήρας των τελευταίων ημερών» καταλήγει η Όλγα Λαφαζάνη σε αυτή τη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.