Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν πρόκειται να σβήσω τo τατουάζ με τα αρχικά του, είναι ο μπαμπάς της κόρης μου»

Κατερίνα Τσάβαλου

"Αυτό είναι κάτι που πέρασε και θα είναι στη ζωή μου για πάντα, γι’ αυτό και το έκανα με αγάπη" ομολογεί η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η Κατερίνα Τσάβαλου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της, Δημήτρη Στεργίου μετά από επτά χρόνια γάμου.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Τσάβαλου εξομολογήθηκε πως «δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου για τον έρωτα γιατί, επειδή χώρια, είναι κάτι που δεν μπορώ να σκεφτώ. Παρ’ όλα αυτά η κόρη μας είναι παιδί μεγάλης αγάπης, είμαστε και οι δυο μας επικεντρωμένοι στο παιδί μας κι αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Έγινε όπως έπρεπε να γίνει, ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, πόσω μάλλον ένα διαζύγιο, αλλά κι εγώ και ο Δημήτρης έχουμε πραγματικά ως προτεραιότητα το παιδί μας. Πέρασε ήρεμα όλο αυτό και οι δημοσιογράφοι, αν και το ήξεραν, με σεβάστηκαν και δεν το έγραψαν και τους ευχαριστώ».

Έχεις κάνει ένα τατουάζ με το αρχικό του ονόματος του πρώην συζύγου σου. Το έσβησες ή το έχεις διατηρήσει;

Όχι, κι ούτε πρόκειται να το σβήσω, γιατί είναι ο μπαμπάς της κόρης μου και θα είναι πάντα εκεί, κι είναι το μοναδικό γράμμα που έχω ως τατουάζ, ενώ έχω πολλά άλλα τατουάζ. Γιατί να το σβήσω; Τιμή μου είναι. Δεν μετανιώνω για κάτι. Δεν μπορείς να πετάς το παρελθόν σου, ούτε να «σιχτιρίζεις» για το παρελθόν σου.

Λες «δόξα τω Θεώ» και προχωράς παρακάτω με την ευλογία ή τη δυσκολία – δεν έχει να κάνει – γιατί οι σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι πάντα οι ίδιες. Κάποιες τελειώνουν, κάποιες διατηρούνται, αλλά αυτό είναι κάτι που πέρασε και θα είναι στη ζωή μου για πάντα, γι’ αυτό και το έκανα με αγάπη. Γιατί να το πετάξω;

Είσαι σε μια φάση που λέμε «προχωράω και ο έρωτας ξαναέρχεται»;

Ούτε καν. Μου φαίνεται απίθανο, αλήθεια, δεν είμαι σε αυτή τη φάση, δεν ξέρω… Βασικά, δεν πάει κάνει το μυαλό μου εκεί.

Πηγή εικόνας: NDP Photo