Κατερίνα Σαλακά – Σε σοκ καταγγέλλει δημόσια τη Μαρίνα Σάττι: «Μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο»

Κατερίνα Σαλακά

"Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης" δήλωσε η Κατερίνα Σαλακά.

Σοκαρισμένη ήταν σε ανάρτησή της στο TikTok η Κατερίνα Σαλακά, αφού σύμφωνα με την ίδια δεν της επιτράπηκε η είσοδος στην τελευταία συναυλία που έδωσε η Μαρίνα Σάττι στον Λυκαβηττό. Η life coach τόνισε ότι είχε συμφωνήσει με τη Μαρίνα Σάττι να εμφανιστεί στη σκηνή ως ένα από τα act της βραδιάς και ξαφνικά αυτό άλλαξε και έλαβε άσχημη συμπεριφορά από τους συνεργάτες της.

«Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο» δήλωσε η Κατερίνα Σαλακά με έκδηλη την ταραχή της.

 

@katerinasalaka♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

 

@katerinasalaka♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Πηγή εικόνας ndp