Κατερίνα Μισιχρόνη για την επιστροφή της από την Αμερική: «Έμεινα όσο μου επέτρεψαν οι οικονομίες μου»

Κατερίνα Μισιχρόνη

"Όταν οι άνθρωποι νιώθουν "φροντισμένοι", αποδίδουν πολύ καλύτερα. Εύχομαι κάποια στιγμή οι Έλληνες παραγωγοί να το καταλάβουν".

Την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 5 χρόνια κάνει φέτος η Κατερίνα Μισιχρόνη. Η γνωστή ηθοποιός θα συμμετάσχει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Ταμπού», και μιλά στο Τύπος TV και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου για την περίοδο που έμεινε στην Αμερική, αποκαλύπτοντας τους λόγους που την οδήγησαν να γυρίσει στην Ελλάδα.

«Χαίρομαι που γίνονται σειρές στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα κάποιες είναι εξαιρετικές. Βλέπω μεγαλύτερη φαντασία και ποικιλομορφία στα σενάρια, περισσότερη τόλμη, φρέσκα πρόσωπα, πιο αντισυμβατικές επιλογές. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο περιθώριο βελτίωσης σε ό,τι αφορά την παραγωγή», δηλώνει η Κατερίνα Μισιχρόνη.

«Απαιτείται κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερος επαγγελματισμός, περισσότερη φροντίδα στις λεπτομέρειες αλλά και στους συντελεστές, τόσο στο καστ όσο και στους τεχνικούς, στα συνεργεία. Πιστεύω πολύ σε κάτι: όταν οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι και νιώθουν «φροντισμένοι», αποδίδουν πολύ καλύτερα. Εύχομαι κάποια στιγμή οι Έλληνες παραγωγοί να το καταλάβουν. Θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα», σχολιάζει χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Έχετε ζήσει και εργαστεί στο εξωτερικό. Το Χόλιγουντ, η παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος δεν σας δελέασε; Πώς πήρατε την απόφαση να επιστρέψετε;

«Φυσικά και με δελέασε και ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση και μια μαγική εμπειρία που με διαμόρφωσε τόσο καλλιτεχνικά όσο και προσωπικά. Οι λόγοι που επέστρεψα ήταν καθαρά πρακτικοί και ρεαλιστικοί. Στην Αμερική, όταν έρχεσαι από την Ευρώπη και δεν είσαι ήδη αναγνωρισμένος σε διεθνές επίπεδο, χρειάζεσαι πολύ μεγάλο budget για να αντέξεις και να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής εκεί. Έμεινα όσο μου επέτρεψαν οι οικονομίες μου και οι δουλειές που έκανα εκεί. Είμαι ευγνώμων για τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου», απαντά η Κατερίνα Μισιχρόνη.