Κατερίνα Καραβάτου: «Αφού βρέθηκε η φόρμουλα που κάλυπτε όλες τις παραμέτρους, είπα το ναι στο Power of love»

Κατερίνα Καραβάτου

"Σε καμία δουλειά δεν λες έτσι αυτομάτως το "ναι". Εννοείται πως πρέπει πρώτα να δεις τις συνθήκες" εξηγεί η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου, αυτή την εβδομάδα, με αφορμή την παρουσίαση του νέου κύκλου για το Power of love στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση αλλά και τις αλλαγές που χαρακτηρίζουν αυτό τον κύκλο σε σχέση με τους προηγούμενους του ριάλιτι της αγάπης.

Ήταν εύκολη απόφαση το «ναι» στο Power of love; Ρωτώ γιατί είναι ένα φορμάτ που γυρίζεται στην Τουρκία, δεν το έχεις ξανακάνει.

Ήταν μια πρόταση που έγινε και φυσικά συζητήθηκε, όπως γίνεται πάντα. Σε καμία δουλειά δεν λες έτσι αυτομάτως το «ναι». Εννοείται πως πρέπει πρώτα να δεις τις συνθήκες, το τι χρειάζεται, ποιες είναι οι ανάγκες. Σε αυτή την περίπτωση, όντως τα γυρίσματα γίνονται στην Κωνσταντινούπολη και εγώ έχω δυο παιδιά με τα οποία είμαστε συνέχεια μαζί. Αφού λοιπόν βρέθηκε η φόρμουλα που κάλυπτε όλες τις παραμέτρους, που έπρεπε να σκεφτώ και να λάβω υπόψη μου, τότε είπα και το «ναι».

«Το Power of love είναι νέο, ανανεωμένο και έχει πολλά διαφορετικά πράγματα από αυτό που είχε παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου στους δυο προηγούμενους κύκλους. Θα μπορούσα να πω πως μέχρι στιγμής οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και αυτό είναι κάτι που διαφαίνεται από τα πρώτα κιόλας επεισόδια».

«Υπάρχουν αποστολές, παιχνίδια, εκπλήξεις, διαφορετικά σκηνικά, εξωτερικά γυρίσματα – κάτι που δεν υπήρχε παλαιότερα στο Power of love. Νομίζω ότι η κεντρική ιδέα είναι η ίδια, αλλά όλο το υπόλοιπο είναι πολύ διαφορετικό» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Κατερίνα Καραβάτου στη νέα της συνέντευξη.