Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι

Κατερίνα Καινούργιου

Οι φωτογραφίες που "πρόδωσαν" το ζευγάρι.

Τον έρωτά τους εντός και εκτός συνόρων απολαμβάνουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής. Η παρουσιάστρια του Alpha φαίνεται πως εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει ένα νέο βήμα στην προσωπική της ζωή, ούσα ξανά ερωτευμένη μετά από καιρό.

Η φιλία με τον 35χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, όπως όλα δείχνουν, εξελίχθηκε σε μια τρυφερή σχέση, την οποία η ίδια προτιμά προσώρας να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα και τα νέα δεν αργούν να γίνουν γνωστά. Έτσι το ρομαντικό ειδύλλιο ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή «προδόθηκε» στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Αίγινα, μέσα από πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή Summer’s Cool.

Παράλληλα, το ζευγάρι βρέθηκε για λίγο και στην Πάρο, γεγονός που αποκαλύφθηκε από ένα Insta-story της παρουσιάστριας, όπου η ίδια είχε ταγκάρει τον σύντροφο και μερικούς ακόμη φίλους της.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως προκύπτει και από τις αναρτήσεις της στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στο Παρίσι. Και παρότι η ίδια δεν έχει αποκαλύψει την παρέα που τη συνοδεύει, μία ανάρτηση του Παναγιώτη Κουτσουμπή από το ίδιο σημείο στο οποίο βρισκόταν η παρουσιάστρια πρόδωσε το ρομαντικό τους ταξίδι στην Πόλη του Φωτός.