Κατερίνα Αναστασοπούλου: «Σουρεαλιστική η στιγμή που βρέθηκα πλάι στον Μπέκαμ και τον Φίγκο»

Κατερίνα Αναστασοπούλου

"Ο κόσμος τους έχει στην καρδιά του, ακόμα και μικρά παιδιά που δεν τους έζησαν στα γήπεδα" περιγράφει η Κατερίνα Αναστασοπούλου.

H Κατερίνα Αναστασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής αυτή την εβδομάδα με αφορμή την διαρκή κάλυψη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 από το Παρίσι. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη αθλητικογράφος κλήθηκε να σχολιάσει τη συνάντηση που είχε πριν λίγα χρόνια με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Λουίς Φίγκο ενώ εξήγησε και τους λόγους που θέλησε να ασχοληθεί με τον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Στη σελίδα σας στο Insatgram έχετε ανεβάσει και μια φωτογραφία σας με τους Ντέιβιντ Μπέκαμ και Λουίς Φίγκο. Πως νιώθει κάποιος όταν βρεθεί δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα;

Είναι σουρεαλιστική η στιγμή, διότι βρίσκεσαι δίπλα σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, που ακόμα και τώρα ο κόσμος τους έχει στην καρδιά του. Ακόμα και μικρά παιδιά που δεν τους έζησαν στα γήπεδα. Ο τελικός του Μουντιάλ στο Κατάρ ήταν, επίσης, μια τεράστια διοργάνωση όπου είχαν έρθει οι πάντες.

Πως προέκυψε το μικρόβιο της αθλητικής δημοσιογραφία;

Ήμουν αθλήτρια. Ξεκίνησα από την κολύμβηση, συμμετείχα σε αγώνες στίβου, ασχολήθηκα αρκετά με τον στίβο και τα υπόλοιπα χρόνια ήμουν αθλήτρια του μπάσκετ και του βόλεϊ. Οπότε ως αθλήτρια δεν υπήρχε κανένα δίλημμα για το είδος της δημοσιογραφίας που ήθελα να ακολουθήσω. Μου άρεσε να λέω ιστορίες, γι’ αυτό έγινα και δημοσιογράφος. Επίσης, μου αρέσει να συνομιλώ με μεγάλες προσωπικότητες, όπως αυτές που προαναφέραμε.

Νομίζω ότι αυτό φάνηκε μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού στο Παρίσι». Το να συνομιλώ με τους αθλητές και να βγάζω το συναίσθημα τους, μια ιδιαίτερη σκέψη τους, το χιούμορ τους, να τους βγάζω το κάτι διαφορετικό, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι συνεντεύξεις είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο να κάνω και αυτός είναι ο λόγος που έγινα δημοσιογράφος.