Καταπέλτης ο Θοδωρής Κατσικαλούδης: «Γι’ αυτό δεν θα βρείτε βιογραφικό μου σε καμία εταιρία παραγωγής στην Ελλάδα»

Θοδωρής Κατσικαλούδης

"Προτιμώ να το στείλω στη Ζιμπάμπουε" τονίζει ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσικαλούδης κατακεραυνώνοντας τις ελληνικές εταιρίες παραγωγής.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Θοδωρής Κατσικαλούδης στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καραλή. Μεταξύ άλλων, δε, ο ηθοποιός μίλησε για την εικόνα της ελληνικής τηλεόρασης εξηγώντας τους λόγους που δεν βρίσκεται το δικό του βιογραφικό σε καμία εταιρία παραγωγή!

Για να πάμε στο σήμερα, την ελληνική τηλεόραση, πως την κρίνετε;

Δεν βλέπω καθόλου, εκτός από ταινίες ξένες και παλιές ελληνικές. Βλέπεις την «Ελιά», τον «Σασμό», το ένα και το άλλο και βλέπεις κάποιες φάτσες ηθοποιών που είναι όλες ίδιες. Μαύρο μαλλί, μουστάκι καβουράκι και μπόλικους κομπάρσους με ρόλους. Γιατί οι εταιρίες παραγωγής αρμενίζουν ελεύθερα, αφού δεν υπάρχει κανένα σοβαρό σωματείο να τους κόψει τα πόδια που παίρνουν με ρόλους κομπάρσους με 25 ευρώ και όχι να δώσουν 100 στους ηθοποιούς. Για αυτό τον λόγο δεν θα βρείτε το βιογραφικό μου σε καμία κινηματογραφική εταιρία στην Ελλάδα. Προτιμώ να το στείλω στη Ζιμπάμπουε.

Τι διαφορές έχει η νέα γενιά ηθοποιών από του παλαιότερους;

Είναι μονότονοι, μονόχνοτοι και, παρακαλώ, ρίξτε λίγο τα ντεσιμπέλ σας. Δεν είμαστε και τίποτα σπουδαίο, μια δουλειά κάνουμε!