Zappit

Καίτη Φίνου για Buongiorno: «Ε, δεν περίμενα πια ότι θα κοπούν και τα πιο ουσιώδη από τη συνέντευξη μου»

"Λυπάμαι που η τηλεόραση συνεχίζει να προβάλλει αποσπάσματα από συνεντεύξεις μας" υπογραμμίζει η Καίτη Φίνου.

Την πρώτη τηλεοπτική της διάστημα ύστερα από μεγάλο διάστημα έδωσε η Καίτη Φίνου στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Buongiorno η οποία και προβλήθηκε το πρωινό της Πέμπτης στο MEGA. Λίγες ώρες μετά την προβολή, ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να εκφράσει ένα παράπονο μέσω social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε πως «ξύπνησα από τη φωνή μου, ναι, μην σας κάνει εντύπωση. Είχα ανοίξει την τηλεόραση το πρωί επειδή υποψιαζόμουν ότι αυτές τις μέρες θα παιζόταν στην εκπομπή της κυρίας Σκορδά η συνέντευξη που μου είχαν πάρει πριν από πολύ μεγάλο διάστημα. Μάλλον το είδα για να ακούσω και να δω τι έχουν κόψει αλλά με πήρε ο ύπνος. Έτσι ξύπνησα με τη φωνή μου. Δεν το πρόλαβα όλο, μου το έστειλαν βέβαια. Θέλω να πω ότι γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι μέσα από τη συνέντευξη της μισής ώρας και κάτι, ήξερα ότι θα κοπούν πολλά πράγματα».

«Ε, δεν περίμενα πια ότι θα κοπούν και τα πιο ουσιώδη κατ’ εμέ. Ποια είναι; Είναι το ύφος μου και ο τρόπος που μιλάω ακόμη και για αυτά που μου έχουν συμβεί».

«Λυπάμαι που η τηλεόραση συνεχίζει να προβάλλει αποσπάσματα από συνεντεύξεις μας» υπογράμμισε, επίσης, η Καίτη Φίνου για την πρωινή εκπομπή του MEGA στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει το απόσπασμα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.