Καίτη Φίνου: «Έγραφαν ότι γνωστός δημοσιογράφος με έγδυσε στο Σούνιο, μου πήρε τα ρούχα και με άφησε γυμνή»

Καίτη Φίνου

"Δεν κινήθηκα νομικά, γιατί πράγματι είχα σχέση με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο" παραδέχεται η Καίτη Φίνου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Καίτη Φίνου, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν κατά καιρούς γραφτεί για εκείνην αλλά και τους «εκδικητικούς» δημοσιογράφους.

Είναι αλήθεια πως στο παρελθόν δεχόσασταν έντονο φλερτ από γυναίκες;

Δεν έδινα σημασία γιατί πάντα ήμουν με κάποια σχέση. Υπήρχαν δημοσιογράφοι μεγάλα ονόματα, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή και μου είχαν πει ότι επειδή δεν ήμουν ποτέ ελεύθερη, έγραφαν τα χειρότερα για μένα. Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι έγραφαν αυτά τα ψέματα, τις κακοήθειες επειδή ήταν καψούρηδες μαζί μου, αλλά εγώ τύχαινε να είχα σχέση

Ποιο είναι το χειρότερο ψέμα που έχει γραφτεί για εσάς;

Πολλά. Είχαν γράψει ότι είχα σχέση με δημοσιογράφο, ο οποίος με πήγε μέχρι το Σούνιο και με έγδυσε, μου πήρε τα ρούχα και με άφησε να περπατήσω γυμνή. Γράφτηκε στον «Θησαυρό». Δεν κινήθηκα νομικά, γιατί πράγματι είχα σχέση με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Κάποτε, γύρω στο 2000, μου έδιναν πολλά χρήματα για να γράψω μια σειρά βιβλίων για να μπουν σε εφημερίδα με τα όσα έχω ζήσει. Δεν ήθελα να ξεφτιλίσω όμως κανέναν.

Σκέψου ότι την περίοδο του metoo μου έκαναν πρόταση να πάω περιοδεία και, όταν έμαθα ότι θα ήταν κάποιος που απλώς είχε ακουστεί το όνομα του, δεν δέχθηκα να πάω.