Josephine: Μάνα και κόρη «κόβουν» την ανάσα με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση

Josephine

Οι δύο γυναίκες φωτογραφίζονται στα καμαρίνια του ΥΤΟΝ.

«Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει» λέει μία γνωστή παροιμία και στην περίπτωση της Josephine και της μητέρας της φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα. Η γνωστή pop τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ στο πλευρό του Νίκου Βέρτη και το βράδυ της Παρασκευής (6/9) είχε τη χαρά να έχει τη μητέρα της, Μαργαρίτα Βέντη, στο κοινό για να την καμαρώνει.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν μάλιστα και στο καμαρίνι της Josephine, όπου τις εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του NDP. Μάνα και κόρη εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση και την ομοιότητά τους.

«Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και τραγουδούσε τα πάντα. Όταν της είπα ότι θέλω να γίνω κι εγώ, μου είπε: μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς. Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα κι εγώ μαζί της. Δεν το ήθελε και με μάλωσε. Είναι πολύ αυστηρή κριτής. Χαίρεται για έμενα γιατί νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Όταν ήμουν 9 χρονών, η μητέρα μου έκανε την πρώτη της επιτυχία και τη θυμάμαι ακόμη», είχε δηλώσει η Josephine για τη μητέρα της σε παλαιότερη συνέντευξη.