Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ Καγιά ούτε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

"Όταν βλέπεις κάτι καινούριο, σίγουρα θα το συγκρίνεις με το προηγούμενο, θες να δεις τις διαφορές".

Στον Γιώργο Πράσινο και το περιοδικό ΟΚ! μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε για την εμπειρία του από την κριτική επιτροπή του GNTM, κάνοντας το δικό του σχόλιο για τον ρόλο που είχε εκεί και το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε σε κάτι παρόμοιο.

Γιατί είπες «ναι» στο GNTM;
«Νομίζω πως είχε να κάνει με τη χρονική στιγμή. Είχα περάσει από αρκετά στάδια, είχα κάνει αρκετά πράγματα, ήμουν πλέον μόνιμη κάτοικος Αμερικής και η περίοδος ήταν ευαίσθητη λόγω του κορονοϊού, οπότε είπα: γιατί όχι;», απαντά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Το ευχαριστήθηκα πολύ. Τώρα που το σκέφτομαι από απόσταση, λέω πως έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Από εκεί που ήμουν ένα μοντέλο, βρέθηκα κριτής σε ένα τόσο δημοφιλές πρόγραμμα μόδας στην prime time. Ήταν τόσο έντονο. Πήρα πολύ θετική ενέργεια», δηλώνει αμέσως μετά το γνωστό μοντέλο.

Όταν ρωτήθηκε για την αναμενόμενη σύγκρισή της με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που κάθισαν πριν από αυτήν στην καρέκλα της επιτροπής του GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απάντησε:

«Ήταν αναμενόμενη. Όταν βλέπεις κάτι καινούριο, σίγουρα θα το συγκρίνεις με το προηγούμενο, θες να δεις τις διαφορές. Απλά, επειδή είμαι πιο μαζεμένη και σοβαρή, αν δεν έχω να πω κάτι δεν θα μιλήσω. Αν και μέσα από το μόντελινγκ και τα ταξίδια το έχω εξελίξει. Μικρότερη, δεν μου έβγαζες κουβέντα. Δεν έδωσα τροφή για έντονα σχόλια, δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ ούτε για την Ηλιάνα».

«Με είχαν βγάλει ως την «αυστηρή». Νομίζω πως ήμουν δίκαιη και ξεκάθαρα καλή. Αυτό συνέβαινε γιατί εξακολουθούσα να είμαι μοντέλο, οπότε έβλεπα τα παιδιά από την ίδια γωνία», επισημαίνει σε άλλο σημείο η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ενώ παραδέχεται πως θα ήταν θετική σε μία νέα παρόμοια πρόταση.