Ιουλία Καλλιμάνη: «Κινητήριος δύναμη για µένα είναι να είμαι ερωτευμένη»

Ιουλία Καλλιμάνη

"Από μικρή ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδιά και, φυσικά, εξακολουθεί αυτό να είναι στα σχέδιά µου" ομολογεί η Ιουλία Καλλιμάνη.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Ιουλία Καλλιμάνη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εκθαμβωτική λαϊκή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη διάθεση να γίνει μανούλα.

Αυτή την περίοδο πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή;

Είμαι πολύ καλά, πάρα πολύ ευτυχισμένη και πολύ ήρεμη, που για µένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κινητήριος δύναμη για µένα είναι να είμαι ερωτευμένη, µε τη δουλειά µου πρώτα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αφήνω απέξω το κεφάλαιο «προσωπική ζωή». Φροντίζω να τα διαχωρίζω.

Η δημιουργία οικογένειας και η απόκτηση ενός παιδιού κυριαρχούν στο μυαλό σου; Τι προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται για να υλοποιηθεί αυτό;

Από μικρή ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδιά και, φυσικά, εξακολουθεί αυτό να είναι στα σχέδιά µου. Εύχομαι, όταν και αν συμβεί, να γίνω καλή μανούλα. ∆εν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένη αυτήν τη στιγμή. Το µόνο που θα πω είναι ότι θέλω έναν άνθρωπο δίπλα µου να µε σέβεται και να αγαπάει την Ιουλία γι’ αυτό που είναι πραγματικά και όχι την Καλλιμάνη.