Ιωάννα Τούνη – «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια για τα φιλιά στο στόμα με τον γιο της: «Εγκληματικό, άσε τα ψυχοάρρωστα»

Ιωάννα Τούνη

Η απάντηση της influencer στην επίθεση μέσω Instagram.

Αντιμέτωπη με έναν ορυμαγδό αρνητικών σχολίων και επικρίσεων βρέθηκε τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις σε μερίδα των ακολούθων της στα social media, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της, Πάρη, στην οποία μοιραζόταν τα συναισθήματά της για τα φιλιά που της δίνει το παιδί της στο στόμα.

«Μια ακόμη χαζομαμά, ερωτευμένη με τον γιο της P.S: συμπεθέρες μου έχει λίγες ημέρες που ο Πάρης μου δίνει φιλάκια στο στόμα…καταλαβαίνετε πως λιώνω», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Παρόλο που η influencer έλαβε αρκετά μηνύματα από μητέρες που σχολίασαν ότι την καταλαβαίνουν, γιατί κι εκείνες νιώθουν ακριβώς το ίδιο με τα δικά τους παιδιά, δεν έλειψαν και τα κακεντρεχή σχόλια.

Μάλιστα, πολλές ήταν οι γυναίκες που έσπευσαν να επικρίνουν την Ιωάννα Τούνη για αυτή της την συνήθεια, αφού όπως υποστηρίζουν, πρόκειται για πράξη παραβίασης των προσωπικών ορίων του παιδιού, ενώ σημειώνουν ότι μπορεί να του μεταδώσει πολλά μικρόβια μέσω αυτών των φιλιών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ιωάννα Τούνη δεν άφησε αναπάντητα τα συγκεκριμένα αδιάκριτα σχόλια.