Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Γιάννης είναι για μένα ηρεμία, είναι ο κύκλος μου»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

"Πέντε χρόνια αφού χωρίσαμε, βρεθήκαμε πρόπερσι στον δρόμο. Δεν ήμουν διατεθειμένη να δώσω δεύτερη ευκαιρία, γιατί ποτέ δεν πίστευα σε αυτές".

Για την προσωπική της ζωή και την επανασύνδεση με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, μιλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια συνάντησε η δημοσιογράφος Ξένια Ιωάννου και οι δύο γυναίκες έκαναν μία ζεστή και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για λογαριασμό του περιοδικού InStyle.

«Πέντε χρόνια αφού χωρίσαμε βρεθήκαμε πρόπερσι στον δρόμο. Δεν ήμουν διατεθειμένη να δώσω δεύτερη ευκαιρία, γιατί ποτέ δεν πίστευα σε αυτές. Είναι όμως διαφορετικά τώρα. Είναι ο ίδιος άνθρωπος και είμαι ο ίδιος άνθρωπος – απ’ ό,τι μου λέει – αλλά με λυμένα κάποια «θέματα» που είχαμε τότε και δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε μεταξύ μας», παραδέχεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν είναι θέμα χαρακτήρα ή συμπεριφοράς, είναι θέμα εξέλιξης. Τότε είχαμε τελείως διαφορετικές συνισταμένες. Όταν τον είδα τυχαία και ξαναμιλήσαμε, ήταν σαν κάτι να πάτησε μέσα μου ένα κουμπί και ξαφνικά ένιωσα μια ηρεμία, κατάλαβα ότι τώρα αισθάνομαι οικεία», συμπληρώνει το μοντέλο για τον σύντροφό της.

«Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που με ξέρει και με αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει ότι δεν έχω δεύτερη σκέψη απέναντί του και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Ο Γιάννης είναι σίγουρα ηρεμία για μένα. Είναι μια ήρεμη δύναμη που έχω δίπλα μου, που έχω στο σπίτι μου, που έχω στον κλειστό μου κύκλο. Ο Γιάννης είναι ο κύκλος μου ουσιαστικά», εξομολογείται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Φωτογραφία εξωφύλλου: NDP