Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης: «Δεν το ξέραμε ούτε καν εμείς»

Σοφία Κουρτίδου, Γιάννης Σεβδικαλής

"Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες" ομολογεί η Σοφία Κουρτίδου.

Την απόφαση «να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους» πήραν, πριν από λίγες ώρες, η Σοφία Κουρτίδου και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Γιάννης Σεβδικαλής όπως φρόντισαν να γνωστοποιήσουν μέσα από τα social media στους διαδικτυακούς τους φίλους. Άλλωστε, πριν από λίγο καιρό, ο αθλητής έκανε και δημόσια πρόταση γάμου στην καλή του στο live του J2US στον Alpha.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Κουρτίδου θέλησε να δημοσιεύσει ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από αυτή την ξεχωριστή ημέρα για την κοινή τους ζωή το οποίο και συνόδευσε με τα εξής τρυφερά λόγια. «Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα… και επίσημα πλέον! Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες».

«Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sofiakourtidou (@sofiakourtidou)

«Γιατί έτσι είναι η αγάπη , απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ και εσύ» καταλήγει η γνωστή καλλιτέχνιδα στη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.