Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται στα social media το ένοχο της μυστικό

Σίσσυ Χρηστίδου

"Θα μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ ένοχο μυστικό" τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου προκαλώντας μια σχετική αγωνία στους ακολούθους της.

Πανέτοιμη να επιστρέψει στις τηλεοπτικές επάλξεις, για 7η συνεχή χρονιά στο Σαββατοκύριακο, μοιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού κατόρθωσε να γεμίσει τις καλοκαιρινές της αποσκευές με ηρεμία και ξεγνοιασιά δίχως, βέβαια, να αμελεί να μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν δίστασε να αποκαλύψει και ένα «ένοχο μυστικό» της, όπως η ίδια το χαρακτηρίζει, με αφορμή τις καταιγίδες που έλαβαν χώρα σε σημεία της Αθήνας. Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια δημοσίευσε δυο ιστορίες τονίζοντας τα εξής.

«Θα μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ ένοχο μυστικό. Θα σας πω τι κάνω κάθε φορά που έρχεται αυτή η πρώτη μεγάλη βροχή του Σεπτεμβρίου. Είστε έτοιμοι;» σημείωσε χαρακτηριστικά, στην πρώτη ιστορία της, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA.

«Πλένω την τέντα! Χωρίς να ενοχλώ τον γείτονα! Καλό φθινόπωρο» αποκάλυψε, με χαμόγελο, η Σίσσυ Χρηστίδου δείχνοντας μας πως ακριβώς κάνει πράξη με ένα λάστιχο στο χέρι τα λεγόμενα της.