Η Σία Κοσιώνη «σβήνει» τα social media με σκαρφαλώματα και ηλιοβασιλέματα στα Κύθηρα

Σία Κοσιώνη

"Κύθηρα μοναδικά εις το επανιδείν..."

Ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές φάινεται πως απολαμβάνει η Σία Κοσιώνη αυτό το διάστημα, όπως άλλωστε φροντίζει να μας δείχνει και μέσα από τα social media. Η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν χάνει ποτέ την επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, γι’ αυτό και επιλέγει να μοιράζεται διαρκώς όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, η Σία Κοσιώνη θέλησε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ορισμένες όμορφες φωτογραφίες από το καλοκαίρι της με τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη και το παιδάκι τους. «Σκαρφαλώματα, ηλιοβασιλέματα, ποδόσφαιρο ξυπόλυτοι, ψάρεμα στο μώλο, μυστικές σπηλιές, βουτιές κι άλλες βουτιές».

«Κύθηρα μοναδικά εις το επανιδείν» έγραψε χαρακτηριστικά η άνκοργουμαν στου ΣΚΑΪ στη λεζάντα με την οποία και θέλησε να συνοδεύσει τη νέα της δροσερή δημοσίευση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sia Kosioni (@siakossioni)

Πολύ γρήγορα, δε, η Σία Κοσιώνη γέμισε από likes και θερμές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους για μια υπέροχη συνέχιση των διακοπών της!