Zappit

Η Σία Κοσιώνη «λιώνει» στην αγκαλιά του Κώστα Μπακογιάννη και του γιου τους

Οι τρυφερές στιγμές για την Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη "έριξαν" τα social media.

Μια γρήγορη απόδραση από το κλεινόν άστυ φαίνεται πως απήλαυσε η Σία Κοσιώνη, τις τελευταίες ώρες, όπως φρόντισε μέσα από τα social media να γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους. Κι αυτό μιας και η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ βρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους στην όμορφη Μάνη.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από την εξόρμηση στην γραφική Καρδαμύλη.

«Πόσες ομορφιές έχει αυτός ο τόπος! Στην παραμυθένια Καρδαμύλη που την αγαπούν όλες οι εποχές» έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στη λεζάντα αυτής της νέας της δημοσίευσης.

Όπως διακρίνουμε, δε, οι αγκαλιές και η διάθεση χαλάρωσης βρίσκονται σε πρώτο πλάνο σε αυτά τα καρέ αν και η εξόρμηση διήρκησε σίγουρα λίγο μιας και η Σία Κοσιώνη θα έπρεπε να βρεθεί εκτάκτως στις τηλεοπτικές επάλξεις, το βράδυ της Κυριακής, με αφορμή την διαδικασία εκλογής αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.