Η Sharon Stone απαντά για τη φωτογραφία με το μαυρισμένο μάτι: «Δεν με πείραξε κανείς, έπεσα με τα μούτρα στο μάρμαρο»

Σάρον Στόουν

"Περνάω τέλεια και με υποδέχονται υπέροχα σε κάθε μου ταξίδι".

Μία φωτογραφία που μοιράστηκε η Sharon Stone στα social media και στην οποία φαίνεται να έχει ένα μαυρισμένο μάτι ανησύχησε τους θαυμαστές της. Η ηθοποιός, μετά τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβε, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει τι συνέβη με βίντεό της στο Instagram.

«Γεια, ξέρω ότι όλοι ανησυχείτε που έχω μαύρο μάτι κι έτσι θέλω να ξέρετε ότι έχω ταξιδέψει σε τόσες πολλές χώρες και ξενοδοχεία, που κάποια στιγμή απλά σηκώθηκα μέσα στη νύχτα για τουαλέτα και δεν ήξερα πού ήμουν», αναφέρει η Sharon Stone.

«Έπεσα με τα μούτρα μου στο μάρμαρο. Όχι, κανείς δεν μου έκανε τίποτα και είμαι καλά. Περνάω τέλεια και με υποδέχονται υπέροχα σε κάθε μου ταξίδι», συμπλήρωσε η σταρ του Hollywood.

Η Sharon Stone παραθερίζει αυτές τις ημέρες στην Τουρκία, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές σε πολυτελές θέρετρο της τουρκικής ριβιέρας.

Μάλιστα, στο τέλος του συγκεκριμένου βίντεο, η ηθοποιός αφαίρεσε τα γυαλιά ηλίου που φορούσε και έδειξε το μάτι της.

«Πάει καλύτερα, αλλά ακόμη είναι ένα όμορφο μαυρισμένο μάτι. Έπρεπε να δείτε τι έκανα σε αυτό το μαρμάρινο πάτωμα», τόνισε με χιούμορ η Sharon Stone.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)