Zappit

Η Ρούλα Κορομηλά «καρφώνει» τη Ζήνα Κουτσελίνη για την ατάκα για τον Απόστολο Λύτρα: «Πάμε καλά;»

Το αιχμηρό σχόλιο της παρουσιάστριας προς τη συνάδελφό της.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στα social media η επίμαχη ατάκα που χρησιμοποίησε η Ζήνα Κουτσελίνη στη μεσημεριανή της εκπομπή, αναφερόμενη στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Ο γνωστός ποινικολόγος ομολόγησε τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η οποία παραδέχθηκε πως έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σοφία Πολυζωγοπούλου – Οι πρώτες δηλώσεις στο δελτίο του Star μετά την αποκάλυψη του ξυλοδαρμού: «Δεν γινόταν άλλο»

Η Ρούλα Κορομηλά, διαβάζοντας όσα ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια του Star, δεν δίστασε να κάνει το δικό της αιχμηρό σχόλιο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Χ (πρώην Twitter).

«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους ακακοποίητες τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6) η Ζήνα Κουτσελίνη αναφερόμενη στην επίμαχη υπόθεση ξυλοδαρμού επισήμανε μεταξύ άλλων στους συνεργάτες της πως «πλήττεται η καριέρα» του κατηγορούμενου δικηγόρου.