Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποχαιρετά συναδέλφους και ρόλο: «Σε λίγο λέω αντίο, σας ευχαριστώ»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η ανάρτηση που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Με ανάρτηση που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέει το δικό της «αντίο» στο θίασο με τον οποίο περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο ρόλο της, τη Βαρόνη Σαρντονί.

«Ήταν ένα μεγάλο καλοκαίρι… Ταξιδέψαμε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Διάλεξε το θάνατο σου αγάπη μου» και με σιγουριά μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη περιοδεία που έχω πάει, και έχω πάει πολλές από το 2003…

Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλη την ομάδα για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια. Δεν ήταν εύκολο να μπω σ’ ένα θίασο που ήταν μαζί 2 χρόνια ήδη και να καταφέρω να βγάλω εις πέρας αυτό το ρόλο. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους έναν έναν ξεχωριστά.

Θα θυμάμαι πάντα ποσο αβίαστα μου έβγαινε μια συγκεκριμένη ατάκα όταν απευθυνόμουν στην Κάτια Δανδουλάκη… και τα μάτια της πόσο έλαμπαν στο χειροκρότημα… και το κλείσιμο του ματιού της όταν ήθελε να μου πει να μην ανησυχώ γιατί όλα πήγαν μια χαρά.

Πήρα δύναμη για πολλά χρόνια ακόμα. Είμαι ευγνώμων. Καλή τελευταία μας παράσταση απόψε στο θέατρο Βράχων! Σε λίγο λέω αντίο στη βαρόνη Σαρντονί», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηγή κεντρικής εικόνας: NDP