Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το διαζύγιό της: «Είχα δυσκολίες και τις πέρασα σχετικά μόνη μου»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτώ ότι ήρθε η καταστροφή. Θα διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση, όπως η δύσκολη συνθήκη ενός χωρισμού, με ψυχραιμία και σε αισιόδοξη βάση», λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Συνέντευξη στη Νάντια Σούφλη και στο περιοδικό Vita που κυκλοφορεί με το Βήμα της Κυριακής έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της από τον Κώστα Πηλαδάκη.

Η ροή της ζωής σε έφερε αντιμέτωπη και με ένα χωρισμό από το σύζυγό σου και πατέρα των παιδιών σου ενώ ήσουν ακόμη αρκετά μικρή, στα 29. Σκέφτηκες ότι η νέα κατάσταση θα στεκόταν εμπόδιο μελλοντικά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Είναι πολύ απαιτητικό για μια γυναίκα να γίνεται μητέρα, να μεγαλώνει τα παιδιά της, να εργάζεται… Είναι πολλά τα καρπούζια κάτω από μία μασχάλη. Οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατά πλάσματα και το γεγονός ότι μπορούμε να κουλαντρίσουμε τόσα πολλά αποτυπώνει μια μοναδικότητα για το είδος μας.

Δεν το λέω φεμινιστικά, αλλά ρεαλιστικά. Μας έρχεται πιο φυσικά σε σχέση με τους άντρες. Είχα δυσκολίες, αλλά, επειδή είμαι εσωστρεφής, τις πέρασα σχετικά μόνη μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτώ ότι ήρθε η καταστροφή.

Θα διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση, όπως η δύσκολη συνθήκη ενός χωρισμού, με ψυχραιμία και σε αισιόδοξη βάση. Το μέλλον δεν το ξέρει κανείς, γι’ αυτό επιλέγω να σκεφτώ θετικά. Θεωρώ ότι και ενεργειακά θα με φορτίσει καλύτερα και μεγαλύτερη δύναμη θα μου δώσει να αντεπεξέλθω.

Πηγή εικόνας: NDP