Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φορά το πιο κόκκινο της μπικίνι και «σβήνει» τους καταρράκτες στο Μπαλί

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ποιοι καταρράκτες, ποιο Μπαλί; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει βρει τον τρόπο να προκαλεί (διαδικτυακά)...

Στιγμές χαλάρωσης μακριά, πολύ μακριά, από την Ελλάδα αποφάσισε να απολαύσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου αυτό το καλοκαίρι μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα. Κι αυτό μιας και, όπως φροντίζει να μας ενημερώνει μέσα από τα social media, η καλλονή πρωταγωνίστρια βρίσκεται αυτό το διάστημα στο εξωτικό Μπαλί.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν είναι λίγες οι φορές που η Ντορέττα Παπαδημητρίου αγνοεί πλήρως τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν πίσω στην πατρίδα και εκτοξεύει με ιδιαίτερη ευκολία το θερμόμετρο του διαδικτύου στα ύψη με τις αποκαλυπτικές της αναρτήσεις!

Αυτό ακριβώς λοιπόν και έπραξε η ηθοποιός το απόγευμα της Παρασκευής. Ειδικότερα, όπως βλέπουμε στο νέο φωτογραφικό άλμπουμ που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στους καταρράκτες Tagenungan και με το κατακόκκινο της μπικίνι «γκρέμισε» κάθε ανδρική φαντασία!

«Το ζήσαμε στους καταρράκτες» σημειώνει χαρακτηριστικά η καλλονή καλλιτέχνιδα στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε αυτή τη νέα της δημοσίευση στα social media.