Η Ναταλία Αργυράκη ρημάζει τα social media με το καυτό της μπικίνι και την «πόζα του καλοκαιριού»

Ναταλία Αργυράκη

Βραδινό "καύσωνα" προκάλεσε με ευκολία η Ναταλία Αργυράκη με τη νέα αποκαλυπτική της ανάρτηση στα social media!

Τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές φαίνεται πως θέλει να βιώσει η Ναταλία Αργυράκη ύστερα από μια καθ’ όλα απαιτητική τηλεοπτική σεζόν όπου και βρέθηκε πάλι στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha. Έτσι, λίγες μέρες μετά την αυλαία της εκπομπής, η δημοσιογράφος άφησε πίσω τον καύσωνα της πρωτεύουσας και ξεκίνησε τις θαλασσινές της αποδράσεις.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η Ναταλία Αργυράκη συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Ορισμένα από αυτά, δε, ανεβάζουνε με ιδιαίτερη ευκολία το… θερμόμετρο των social media στα ύψη!

Αυτό ακριβώς έγινε και το βράδυ του Σαββάτου, όταν και η όμορφη δημοσιογράφος επέλεξε να δημοσιεύσει δυο εικόνες με μαγιό λίγο μετά το μπάνιο της. «Γενικώς, η πόζα του καλοκαιριού και της ανεμελιάς» έγραψε, λιτά, η Ναταλία Αργυράκη στη λεζάντα της δημοσίευσης από το Λουτράκι όπου και βρισκόταν εκείνη την ώρα.

Εύλογα, λοιπόν, λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να «πυρπολήσουν» τη Ναταλία Αργυράκη τα likes και τα θερμά σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargam.