Η Ναταλί Κάκκαβα απαντά στον δήμο Σαρωνικού: «Όταν μου ζητούσατε να βγείτε μαζί μου στα κανάλια, ήμουν χρήσιμη»

Ναταλί Κάκκαβα

«Όποιος έχει αποδείξεις για ό,τι επικαλείται δεν κρύβεται».

Δεν έχει τέλος το πινγκ-πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στη Ναταλί Κάκκαβα και τον δήμο Σαρωνικού, μετά την παύση των αρμοδιοτήτων της ως αντιδημάρχου με την καταγγελία της καταχρηστικής συμπεριφοράς. Η γνωστή παρουσιάστρια απαντά στις αιτιάσεις της δημοτικής αρχής, κάνοντας λόγο για συναισθηματική κακοποίηση τόσο από τον ίδιο τον δήμαρχο όσο και από συνεργάτες του.

Μετά τη γνωστοποίηση της δήλωσης από υψηλόβαθμο στέλεχος του δήμου Σαρωνικού, η οποία έχει ως στόχο της τη Ναταλί Κάκκαβα, η ίδια ανταπάντησε τάχιστα στους ισχυρισμούς της απέναντι πλευράς, η οποία άφησε αιχμές για την ενασχόλησή της με τα media.

«Η κυρία Κάκκαβα γνωρίζει τα Μέσα Ενημέρωσης καλύτερα καθώς αυτή είναι η δουλειά της. Ενδιαφέρον όμως προκαλεί ότι, όποιες ενστάσεις-παράπονα προς τον Δήμο, ανέκυψαν μετά την ανακοίνωση για την παύση των αρμοδιοτήτων της», αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση στον Άγγελο Βουράκη και τον ΣΚΑΪ.

«Μόνο αλήθειες. Όποιος έχει αποδείξεις για ό,τι επικαλείται δεν κρύβεται. Στο παρελθόν, μια χαρά μού ζητούσατε να βγαίνετε μαζί μου στα κανάλια, για να σας μάθει ο κόσμος. Τότε ήμουν χρήσιμη μάλλον», γράφει χαρακτηριστικά σε story της στο Instagram η Ναταλί Κάκκαβα.