Zappit

Η μητέρα του P Diddy «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά το θυελλώδες ερωτικό σκάνδαλο

"Ο γιος μου δεν είναι τέλειος αλλά ούτε και το τέρας που έχουν περιγράψει".

Η Janice Smalls Combs, η μητέρα του P Diddy, ξεσπά μετά το θυελλώδες ερωτικό σκάνδαλο που έχει προκύψει σε βάρος του γιου της το τελευταίο διάστημα. Οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα και η λίστα με τα ονόματα των celebritites που φέρονται να συμμετείχαν στα λεγόμενα «White Parties» διαρκώς μακραίνει.

Ο γνωστός ράπερ και παραγωγός βρίσκεται στη φυλακή, αφού συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με τις κατηγορίες της απάτης, του sex trafficing και του εξαναγκασμού στην πορνεία. Ο ίδιος αρνείται όλα όσα του προσάπτουν, ενώ οι δικηγόροι του σημειώνουν πως ο «κύριος Combs ανυπομονεί να αποδείξει την αθωότητά του στο δικαστήριο».

Τώρα, η μητέρα του, η 84χρονη Janice, δήλωσε στη Daily Mail πως  ο γιος της μπορεί να μην ήταν τέλειος αλλά οι κατηγορίες που έγιναν τώρα σε βάρος του προέρχονταν από «αυτούς που αναζητούσαν οικονομικό κέρδος».

«Έρχομαι σε εσάς σήμερα ως μια μητέρα που είναι συντετριμμένη και βαθιά λυπημένη από τις κατηγορίες εναντίον του γιου μου. Είναι αποκαρδιωτικό να τον βλέπω να κρίνεται όχι για την αλήθεια αλλά για μια αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα. Το να γίνω μάρτυρας σε αυτό το δημόσιο λιντσάρισμα του γιου μου, προτού καλά-καλά έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του, είναι ένας πόνος πολύ αφόρητος για να τον εκφράσω με λόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του P Diddy.

«Δεν είμαι εδώ για να παρουσιάσω τον γιο μου τέλειο, γιατί δεν είναι. Ο γιος μου όμως δεν είναι και το τέρας που έχουν περιγράψει. Του αξίζει η ευκαιρία να πει την άποψή του. Μπορώ μόνο να προσευχηθώ να είμαι ζωντανή για να τον δω να λέει την αλήθεια του και να δικαιώνεται», σημείωσε η Janice Smalls Combs για τον κατηγορούμενο, P Diddy.