Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έβαλε το φιδίσιο της μπικίνι και παίζει με το νερό της πισίνας

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

"Water bloom" για την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και τα social media... παίρνουν φωτιά!

Την καλοκαιρινή της περιοδεία με τους «Τέλειους ξένους» ανά την Ελλάδα συνεχίζει η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, η οποία και προτέθηκε στην καλοκαιρινή εκδοχή της παράστασης. Βέβαια, όπως όλοι οι συντελεστές, η όμορφη πρωταγωνίστρια προσπαθεί να βρίσκει και χρόνους για χαλάρωση ανάμεσα στους σταθμούς.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ επιλέγει να μοιράζεται δροσερά στιγμιότυπα από τις βουτιές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτό έπραξε, λοιπόν, και αυτή τη φορά αλλά το… θερμόμετρο του διαδικτύου εκτοξεύτηκε με μιας!

Ειδικότερα, στη νέα της δημοσίευση, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ «Παγιδευμένη» ποζάρει μέσα από το νερό με τον πρωταγωνιστικό λόγο να έχει το φιδίσιο της μπικίνι. «Κι αν σκούζεις στους συντρόφους σου και θέλεις να σε λύσουν, ακόμα τότε πιο γερά να σφίγγουν τα δεσμά σου» έγραψε στη λεζάντα του νέου της φωτογραφικού άλμπουμ.

Τα θερμά σχόλια, από τους διαδικτυακούς της φίλους, πλημμύρισαν γρήγορα το προφίλ της και το καλοκαίρι για την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ συνεχίζεται…