Η Μάγδα Τσέγκου προσκύνησε στην Παναγία Τσαμπίκα – Γιατί θεωρείται θαυματουργή η εικόνα της

Μάγδα Τσέγκου

Το βίντεο που μοιράστηκε η Μάγδα Τσέγκου με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη Ρόδο ταξίδεψε η Μάγδα Τσέγκου για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου. Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο από την επίσκεψή της στο ναό της Παναγίας Τσαμπίκας, όπου πήγε για να προσκυνήσει.

«Σήμερα ήρθαμε να προσκυνήσουμε εδώ στην Παναγία Τσαμπίκα στη Ρόδο. Ήθελα να σας δείξω την εικόνα της γιατί ξέρω ότι πολλοί δεν μπορείτε και είναι μακριά η Ρόδος. Κάποιοι δεν γνωρίζετε για την Παναγία την Τσαμπίκα τη θαυματουργή. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας. Να έχουμε τη χάρη της, να μας ευλογεί και να μας προστατεύει και να μας δίνει φώτιση.

Αυτά είναι τα μωράκια, τα τάματα που κάνουν οι γυναίκες για να πιάσουν παιδάκι κι είναι εκατοντάδες αυτές οι μαμάδες, που όντως έχουν καταφέρει να κάνουν παιδάκι μετά από τάμα που έχει γίνει εδώ σε αυτόν τον υπέροχο ναό» είπε η Μάδα Τσέγκου.

Σύμφωνα με την παράδοση η Παναγία Τσαμπίκα βοηθά τα ζευγάρια που δυσκολεύονται να τεκνοποιήσουν, ενώ προστατεύει και τις εγκυμονούσες. Όσοι επικαλέστηκαν την βοήθεια της Παναγίας κατάφεραν να τεκνοποιήσουν, ενώ άλλοι απέκτησαν δίδυμα. Πολλές είναι οι βαφτίσεις που γίνονται στο παρεκκλήσι της Παναγίας της Τσαμπίκας κάθε χρόνο, προς τιμή της Παναγίας, από τις οικογένειες που έκαναν τάμα εκεί.