Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει… μάτι, μας το δείχνει μα δεν φοβάται τίποτα τον Δεκαπενταύγουστο

Ιωάννα Μαλέσκου

"Να έχουμε μια ευλογημένη ημέρα εύχομαι! Χρόνια πολλά" ευχήθηκε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς φροντίζει να απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου, τόσο εντός όσο και εκτός Αττικής, ύστερα από μια απαιτητική χρονιά όπου και πραγματοποίησε την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το Tv Queen στο OPEN.

Σαν λάτρης των social media, δε, η καλλονή παρουσιάστρια δεν σταματά να μοιράζεται συχνά πυκνά ξεχωριστά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Αυτό ακριβώς έπραξε, λοιπόν, το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου θέλοντας να μοιραστεί και όμορφες ευχές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Να έχουμε μια ευλογημένη ημέρα εύχομαι! Χρόνια πολλά» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα με την οποία και θέλησε να συνοδεύσει τη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η παρουσιάστρια, τον πρώτο λόγο έχουν αφενός το λαμπερό της χαμόγελο και αφετέρου ένα τεράστιο μάτι στην πλάτη του πουκαμίσου της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Μέσα σε λίγα λεπτά, λοιπόν, η Ιωάννα Μαλέσκου δέχθηκε «βροχή» από θερμές για υγεία λόγω ημέρας από τους διαδικτυακούς της φίλους.