Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει ευχές δίχως ίχνος μακιγιάζ και «ρίχνει» τα social media

Ελένη Μενεγάκη

Πιο ήρεμη και ανανεωμένη από ποτέ δείχνει η Ελένη Μενεγάκη αυτό το καλοκαίρι πλάι στους αγαπημένους της ανθρώπους...

Ένα από τα ομορφότερα της καλοκαίρια φαίνεται πως περνάει η Ελένη Μενεγάκη, όπως φροντίζει άλλωστε να ενημερώνει και μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς της φίλους. Μετά το τέλος της καθημερινής της εκπομπής στο MEGA, η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει χρόνο με την οικογένεια της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ανήμερα της Παναγίας τις δικές της ευχές σε όλους.

«Χρόνια πολλά» έγραψε λιτά η «ωραία Ελένη» για να ανεβάσει μια selfie φωτογραφία όπου και ποζάρει με χαμόγελο στον φακό δίχως ίχνος μακιγιάζ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης.  Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο. Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις κι ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, πριν από ενάμιση περίπου μήνα, η Ελένη Μενεγάκη στην αυλαία της τελευταίας της εκπομπής στο Μεγάλο κανάλι.