Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στον Νίκο Μουρατίδη: «Τα σκουπίδια για μένα είναι μόνο αυτά που πετάω στον κάλαθο των αχρήστων»

Έλενα Χριστοπούλου

"Ακόμη και όταν ήμουν παιδί, δεν έκανα ποτέ αυτή την κίνηση με το δάχτυλο στο στόμα που έκανε μπροστά στις κάμερες. Προσωπικά δεν έχω χαρακτηρίσει κανέναν άνθρωπο trash".

Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown Κύπρου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου. Η κριτής του TV Queen μεταξύ άλλων απαντά στα επικριτικά σχόλια που άκουσε με τη συμμετοχή της στο reality show του ΟΡΕΝ, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της γύρω από την απόφαση να πάρει μέρος σε αυτό.

«Δεν παίζουν πολλά ρόλο για ένα τηλεοπτικό προϊόν; Είναι η στιγμή, η διαδρομή, το timing, η εποχή. Διαπιστώνω, ωστόσο, πως ο κόσμος το αγάπησε (το TV Queen) στα social media αλλά δεν το αγάπησε τηλεοπτικά. Εγώ, όμως, αυτό που βιώνω έξω έχω να το ζήσω από το GNTM. Ο κόσμος με σταματάει, με ρωτάει για τα κορίτσια», δηλώνει η Έλενα Χριστοπούλου.

«Από την άλλη, θεωρώ πάρα πολύ υποκριτική όλη αυτή την επίθεση που έχει υποστεί το show, ιδίως από εκπομπές στην τηλεόραση. Γιατί είναι μια τίμια προσπάθεια, χωρίς οι άνθρωποι να εκτίθενται, με τα κορίτσια να έχουν κάποιες στιγμές διαλόγου με ανθρώπους που έχουν υπάρξει στην τηλεόραση και έχουν μια διαδρομή. Δεν βρίσκω κάποιο μεμπτό στην ιστορία αυτή», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Εγώ, αισθάνομαι πάρα πολύ καλά οπουδήποτε δίνω το χέρι μου για να υπάρχω και να είμαι εκεί. Το εύκολο είναι να «ξεπουλάς» κάτι αν δεν είναι trend απ’ την αρχή και με την πρώτη δυσκολία να μην το στηρίζεις. Δεν είμαστε ούτε στο Harvard, ούτε και η ελληνική τηλεόραση είναι το BBC ή το CNN για να ‘χουμε όλο αυτό το «ύφος» και το υψωμένο δάχτυλο. Ας είμαστε ρεαλιστές», υπογραμμίζει η Έλενα Χριστοπούλου για τα επικριτικά σχόλια.

Κόλαφος ο Νίκος Μουρατίδης για το TV Queen: «Ελεεινή εκπομπή, ακατάλληλη παρουσιάστρια, ακατάλληλοι δάσκαλοι»

«Στο μυαλό μου, δεν υπάρχει η έννοια του «trash». Ακόμη και όταν ήμουν παιδί, εγώ δεν έκανα ποτέ αυτή την κίνηση με το δάχτυλο στο στόμα που έκανε κάποιος μπροστά στις κάμερες, προκειμένου να δείξω την απέχθεια μου για κάτι και πως «κάνω εμετό» μ’ αυτό. Προσωπικά, δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ ούτε κάποιον άνθρωπο, ούτε κάποια ομάδα ανθρώπων, «trash».

Τα «σκουπίδια» για μένα, είναι μόνο τα σκουπίδια που πετάω στον κάλαθο των αχρήστων ή στον κάδο έξω απ’ το σπίτι μου, τίποτε άλλο δεν είναι «σκουπίδι», πόσο μάλλον κάποιοι άνθρωποι. Οπότε δεν μπορώ να μπω μέσα σ’ αυτή την «λογική», γιατί δεν την καταλαβαίνω, δεν είναι στην ζωή μου αυτό το σκεπτικό, ούτε και στον τρόπο που μεγάλωσα», σημειώνει η Έλενα Χριστοπούλου.