Η Δώρα Παντέλη «σείει» την Μύκονο με μικροσκοπικό μπικίνι – κόλαση

Δώρα Παντέλη

Διαδικτυακό καύσωνα προκαλεί η Δώρα Παντέλη στα social media με το νέου της άλμπουμ, όπου και παίζει με τον φακό μόνο με το μπικίνι της!

Το νησί των Ανέμων επέλεξε η Δώρα Παντέλη για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών όπως φρόντισε να γνωστοποιήσει, τις τελευταίες ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η καλλονή αθλητικογράφος αγαπά ιδιαίτερα να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους… αγνοώντας, συχνά, αν ορισμένες εξ αυτών εκτοξεύουν το θερμόμετρο των social media στα ύψη.

Αυτό ακριβώς, λοιπόν, συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης όταν και η Δώρα Παντέλη θέλησε να μας δώσει μια ξεχωριστή γεύση από την τελευταία της θαλασσινή εξόρμηση. Σε αυτές τις εικόνες, βέβαια, τον πρώτο λόγο έχει αποκλειστικά η καλλίγραμμη της σιλουέτα την οποία και αναδεικνύει εξαιρετικά το μικροσκοπικό της μπικίνι.

«Η Μύκονος είναι πάντα μια καλή ιδέα… Ημέρα 1η» έγραψε χαρακτηριστικά η Δώρα Παντέλη στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε αυτό το δροσερό φωτογραφικό άλμπουμ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αναμενόμενα, δε, ούτε μια ώρα δεν χρειάστηκε για να πλημμυρίσουν τα likes και τα σχόλια αγάπης το προφίλ της αθλητικογράφου στα social media!