Η Χριστίνα Κολέτσα κατεβάζει το σορτσάκι και μας δείχνει το τατουάζ στο πιο απόκρυφο της σημείο

Χριστίνα Κολέτσα

"Πυρκαγιά" η Χριστίνα Κολέτσα με τις αποκαλυπτικές της πόζες στον φωτογραφικό φακό!

Με την πιο πικάντικη, ομολογουμένως, ανάρτηση επιχείρησε η Χριστίνα Κολέτσα να σκορπίσει… εγκεφαλικά το βράδυ της Παρασκευής στους διαδικτυακούς της φίλους και μάλλον το πέτυχε! Μια δημοσίευση από την εκρηκτική τραγουδίστρια διαφορετική από όλες τις άλλες που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κολέτσα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τρία παιχνιδιάρικα φωτογραφικά στιγμιότυπα που σηκώνουν με ευκολία την θερμοκρασία των social media.

Σε ένα από αυτά, μάλιστα, η Χριστίνα Κολέτσα κατεβάζει λίγο το σορτς που φοράει με αποτέλεσμα να διακρίνεται το τατουάζ που έχει σε ένα πολύ απόκρυφο της σημείο!

Και στις τρεις εικόνες, ωστόσο, η τραγουδίστρια σαγηνεύει κάθε φαντασία με την άνεση που δείχνει στον φακό και την καλλίγραμμη της σιλουέτα την οποία αναδεικνύει το μπικίνι που έχει επιλέξει για αυτό το βράδυ.

Δεν χρειάστηκαν, φυσικά, παρά ελάχιστα λεπτά για να προκληθεί «κόλαση» στα social media για την Χριστίνα Κολέτσα και το τατουάζ της…