Η Χόλαντ Τέιλορ απαντά για τη διαφορά ηλικίας με τη Σάρα Πόλσον

Χόλαντ Τέιλορ

"Έχουμε μια μεγάλη διαφορά γενεών μεταξύ μας, η οποία με ανησυχεί, για το καλό το δικό της. Αλλά τι μπορώ να κάνω;".

Η ηθοποιός του «Two and a Half Men», Χόλαντ Τέιλορ, εξήγησε γιατί δεν πιστεύει ότι θα παντρευτεί τη μακροχρόνια σύντροφό της, την ηθοποιό Σάρα Πόλσον, παρά το γεγονός ότι έχουν μια «υπέροχη σχέση».

Μιλώντας πρόσφατα στον παρουσιαστή Άντι Κοέν στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο SiriusXM, η βραβευμένη με Emmy σταρ είπε ότι εκείνη και η Πόλσον «δεν έχουν μιλήσει ποτέ για [γάμο] με κανένα ενδιαφέρον», προσθέτοντας: «Δεν φαίνεται να σημαίνει για εμάς αυτό που σημαίνει για πολλούς ανθρώπους».

Η Τέιλορ και η Πόλσον του «American Horror Story» έχουν γίνει ένα από τα πιο διάσημα λεσβιακά ζευγάρια του Χόλιγουντ από τότε που ξεκίνησαν να είναι μαζί το 2015. Αλλά η Τέιλορ αποκάλυψε ότι οι θαυμαστές είναι απίθανο να τις δουν να παντρεύονται.

Η Πόλσον έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο λόγος που αυτή και η Τέιλορ συνεχίζουν τόσο καλά μετά από σχεδόν μια δεκαετία είναι επειδή δεν ζουν καν μαζί, πόσο μάλλον επειδή δεν είναι παντρεμένες.

«Η Χόλαντ και εγώ περνάμε πολύ χρόνο μαζί, αλλά δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι», δήλωσε η Πόλσον στο podcast SmartLess τον Μάιο. «Είμαστε μαζί εδώ και πολύ καιρό και νομίζω ότι ένα μέρος αυτού έχει να κάνει με το να είμαστε μαζί όταν θέλουμε να είμαστε και να μην είμαστε όταν δεν θέλουμε».

Από τότε που το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του, αφού η Τέιλορ «γλίστρησε» στα DMs της Πόλσον, έπρεπε να αποκρούσουν τις επικρίσεις για τη διαφορά ηλικίας τους: Η Τέιλορ είναι 81 ετών, η Πόλσον είναι 49 ετών. Σκεπτόμενη εν συντομία τη «διαφορά γενεών» μεταξύ τους, η Τέιλορ παραδέχτηκε ότι την «ανησυχεί».

«Έχουμε όντως μια υπέροχη σχέση. Μας ενδιαφέρουν πολύ τα ίδια είδη πραγμάτων», δήλωσε στον Κοέν. «Και όμως μοιραζόμαστε μεγάλες διαφορές. Έχουμε μια μεγάλη διαφορά γενεών μεταξύ μας, η οποία με ανησυχεί, για το καλό το δικό της. Αλλά τι μπορώ να κάνω;».

Ωστόσο, αφού ο Κοέν πρότεινε ότι η διαφορά ηλικίας μπορεί να κρατάει τη σχέση τους «ενδιαφέρουσα», η Τέιλορ συμφώνησε, λέγοντας: «Πολλά από τα πράγματα που περνάει και είναι πολύ σημαντικά συναισθηματικά γι’ αυτήν αυτή τη στιγμή, τα πέρασα εγώ πριν από 40 χρόνια. Τα φέρνει στη μνήμη μου και σκέφτομαι: “Λοιπόν, φυσικά και είναι δύσκολο, ή φυσικά και είναι σπουδαίο, ή φυσικά και είναι σημαντικό γι’ αυτήν”».

Νωρίτερα φέτος, οι θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν βλέποντας πώς η Τέιλορ υποστήριξε την Πόλσον μετά την υποψηφιότητά της για βραβείο Tony και στη συνέχεια τη νίκη της για τον ρόλο της στο οικογενειακό δράμα του Μπρόντγουεϊ «Appropriate».

«Η χαρά της που κέρδισε το Tony και που κέρδισε όλα τα βραβεία που κέρδισε… αυτή η χαρά ήταν τόσο συναρπαστική που την έβλεπα», είπε η Τέιλορ στον Κοέν.

Τόσο η Τέιλορ όσο και η Πόλσον είναι σήμερα υποψήφιες για τα φετινά βραβεία Emmy, τα οποία θα λάβουν χώρα τον Σεπτέμβριο.

Η Πόλσον είναι υποψήφια στην κατηγορία guest ηθοποιός σε δραματική σειρά για την ερμηνεία της ως θεραπεύτρια σχέσεων στο «Mr & Mrs Smith», ενώ η Τέιλορ είναι υποψήφια για Β’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά για τον ρόλο της στο «The Morning Show».

Η απονομή των βραβείων Emmy 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: antivirusmagazine