Η Celine Dion μετά την μοναδική της εμφάνιση στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνω: «Είμαι τόσο χαρούμενη»

Celine Dion

"Τιμώ αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή", γράφει η Celine Dion.

Η Celine Dion κατέκτησε του τηλεθεατές όλου του κόσμου με τη μοναδική της εμφάνιση στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, από τον Πύργο του Άιφελ. Ήταν η πρώτη μετά από χρόνια live εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Celine Dion στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024…

Η Celine Dion, λίγη ώρα μετά την εμφάνισή της που καθήλωσε τους πάντες έκανε μια ανάρτηση στα social media.

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε στην Tελετή Eναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω από όλα, είμαι τόσο χαρούμενη  που τιμώ αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή. Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε κερδίσετε  είτε όχι ένα μετάλλιο, ελπίζω ότι το να είστε εδώ να σημαίνει ότι το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα. Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε ο καλύτεροι από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας! – Σελίν», έγραψε η Celine Dion.