Η Αγγελική Ηλιάδη παίζει στη σανίδα με μικροσκοπικό μπικίνι και «σβήνει» κάθε φαντασία

Αγγελική Ηλιάδη

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες προκαλεί, για μια ακόμα φορά, η Αγγελική Ηλιάδη στο θερμόμετρο των social media!

Στιγμές ανεμελιάς και ηρεμίας μακριά από την βουή της πόλης φαίνεται πως απολαμβάνει η Αγγελική Ηλιάδη, όπως μας δείχνει άλλωστε και σε τακτά διαστήματα μέσα από τα social media με κάθε της νέα ανάρτηση. Μάλιστα, αγνοώντας τις ήδη υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, δεν είναι λίγες η φορές που η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εκτοξεύει τη θερμοκρασία με τις αποκαλυπτικές της δημοσιεύσεις προκαλώντας με ευκολία… καύσωνα!

Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, η Αγγελική Ηλιάδη έμελλε να κολάσει κάθε φαντασία με το νέο φωτογραφικό άλμπουμ το οποίο και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια ανέβασε σε στιγμιότυπα την προσπάθεια να δαμάσει την σανίδα με το κουπί της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

Βέβαια, όπως στις περισσότερες της αναρτήσεις στα social media, τα βλέμματα μαγνήτισαν με ευκολία τόσο η καλλίγραμμη σιλουέτα όσο και το μικροσκοπικό της μπικίνι. Έτσι η Αγγελική Ηλιάδη ταρακούνησε για τα καλά ξανά, εν μέσω Αυγούστου, τα… ήρεμα ύδατα των social media!