Γιώργος Βάλαρης: «Παραμέλησα την προσωπική μου ζωή γιατί είχα φιλοδοξία να πετύχω στον χώρο»

Γιώργος Βάλαρης

"Έχω ερωτευθεί παράφορα, έχω νιώσει πολύ μεγάλη αγάπη, τον έρωτα τον έχω ζήσει και είμαι πλήρης" δηλώνει ο Γιώργος Βάλαρης.

Ο Γιώργος Βάλαρης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου αυτή την εβδομάδα. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής σκηνοθέτης αναφέρθηκε από καρδιάς στην προσωπική του ζωή απλώνοντας το κεφάλαιο έρωτας.

Νιώθεις ότι έχασες πράγματα από την προσωπική σου ζωή για να αφιερωθείς στη δουλειά σου;

Μοιραία αφήνεις τον εαυτό σου, παραμέλησα την προσωπική μου ζωή αρκετά, γιατί από νεαρή ηλικία με ενδιέφερε πολύ η επαγγελματική μου εξέλιξη κι είχα φιλοδοξία να πετύχω σε αυτό το χώρο, τον οποίο αγαπώ. Κι επειδή δεν είναι ένα επάγγελμα που έχεις ωράριο, πάντα η δουλειά απορροφούσε το χρόνο μου. Ωστόσο, η απόφαση μου πλέον είναι να ακολουθώ την προσωπική μου ζωή πολύ ενεργά και να υπάρχει και το εργάζεσθαι και αγαπάν.

Ο έρωτας τι ρόλο έχει παίξει και παίζει στη ζωή σου;

Έχω ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί παράφορα, έχω νιώσει πολύ μεγάλη αγάπη, τον έρωτα τον έχω ζήσει και είμαι πλήρης. Ωστόσο, είμαι έτοιμος να μπω ξανά σε μια τέτοια ωραία περιπέτεια και μου το εύχομαι. Υπήρχε μια περίοδος που δεν το πολυήθελα, αλλά τώρα νιώθω έτοιμος για πιο ισορροπημένες σχέσεις, με μεγάλη διάρκεια.

Πηγή εικόνας: NDP Photo